Samen ontwikkelen we een plan…

Brainstorm

Onder leiding van een ervaren Spons-redactielid ontwerp je een blended leerconcept. Het resultaat: een zelfgemaakte structuur voor je leerpad die je verder uit kunt werken.

Spons is een innovatieve partner die zeer klantgericht en vooruitstrevend is in de samenwerking met Microsoft. Spons eet, drinkt & slaapt 'leren'!
Marsjanne Damen,
Partners in Learning Manager,
Microsoft

Structuur-sessie

Biedt je organisatie al trainingen aan? Op basis van jullie trainingen ontwikkelen wij voor jullie een blended leerconcept. Het resultaat: de structuur van een leerpad plus een opzet voor aanvullende face-to-face trainingen.

Ons enthousiasme over Spons is nog veel groter geworden door onze samenwerking met het Spons team: zij begrijpen wat leren betekent en vertalen onze trainingen in blended learning.
Esmeralda van der Naaten,
Projectleider
Vrijwilligersacademie

… en van een plan maken we samen een leerpad!

Spons als redactie

Je hebt een geweldige structuur staan… en nu de uitwerking! Alle teksten, vragen en opdrachten kun je overlaten aan de Spons redactie. Resultaat: een volledige tekstuele invulling van een leerpad.

Tijdens het ontwikkelen van onze e-learning modules heeft Spons echt proactief meegedacht. Het resultaat is een fantastische module waar medewerkers mee uit te voeten kunnen.!
Sanneke Langendoen,
Programmaleider eHealth,
Pluryn

Naast tekst houden we ook erg van beeld…

Audiovisuele producties

Audiovisuele elementen verrijken je leerpaden. Vertel je verhaal in korte video's, heldere animaties of duidelijke Prezi's. Op basis van jouw wensen zoeken we de juiste partners in ons netwerk.

Bij de landelijke uitrol van onze module-serie over LOB heeft Spons bijpassende video's geproduceerd. Samenwerken en samen creëren zijn duidelijke kernwaarden bij Spons!
Janina van Hees,
Projectleider,
VO-raad

Een aantal voorbeelden van onze audiovisuele producties

  • Video
  • Screencast
  • Prezi
  • Animatie

Verder praten?

020 - 820 29 23

Of wil je dat wij jou bellen?

Dat klopt niet.

Je hoort binnen 24 uur van ons!